Reconectează Mintea, Corpul & Spiritul

Detalii Clasă

O clasă blândă de hatha yoga, care aduce mai multă conștientizare în corp, calmează mintea și hrănește spiritualitatea. Potrivită atât pentru începătorii care nu au mai încercat yoga până acum, cât și pentru cei cu o practică constantă de yoga, care vor să se reconecteze cu rădăcinile lor și să experimenteze o abordare holistică. Ne concentrăm pe aliniament, cu atenție la ce ne transmite corpul și respect pentru limitele și condiția fizică actuale, practicând asanele cu regresii și ajustări, pentru a beneficia cât mai mult de efectele fiecărei posturi. Explorăm împreună conexiunea dintre trup, gânduri și emoții și căile prin care putem vindeca atât corpul, cât și mintea.

Cu ce rămâi după această clasă: o postură a corpului mai bună, flexibilitate în mișcare și în gândire și un strop de spiritualitate.

Magda Bucur
Trainer

Magda Bucur

Mulți cred că pentru a face yoga trebuie să fii super flexibil sau foarte sportiv. Eu nu sunt nici una, nici alta. Dar iubesc yoga pentru că mă învață zi de zi ce înseamnă să fiu conectată în permanență cu mine. Și-mi place să-i ghidez și pe alții să descopere asta.