Yin Yoga

Detalii Clasă

Yin Yoga reprezinta cel mai relaxant, linistit si pasiv stil de Yoga. Este completarea perfecta alaturi de toate celelalte stiluri dinamice, ce curg dintr-o postura in cealalta. Yin vine si completeaza paleta de stiluri, prin practicarea posturilor pentru o perioada mai lunga de timp, de cateva minute, intr-o neclintire perfecta si naturala.

Prin practica Yin Yoga timpul parca se opreste in loc. Timpul nu se mai masoara in secunde, ci in respiratii. Cu fiecare respiratie savurata, articulatiile se deschid, muschii se intind, focusul se contureaza pe sunetul respiratiei, pana te conduce acolo, in acel punct de liniste absoluta, unde nu vei mai simti nimic de atat de multa relaxare, lejeritate si stare de bine. Gandurile sunt de mult apuse si nu rasar atat timp cat tu ramai treaz in propriul corp si stapan in propria minte. Contopind stilul pasiv Yin Yoga cu stilul activ, Yang ce este reprezentat printr-o dinamica deosebita, vei aduce in corp, minte si suflet starea de echilibru si liniste de care ai nevoie. Fiecare practica te va ajuta sa te intelegi mai mult, sa te iubesti si sa te apreciezi, sa fii mai putin exigent cu tine.

Andreea Baltateanu
Instructor

Andreea Baltateanu

Andreea te introduce intr-o o lume in care nu exista ganduri, ci exista doar sunetul respiratiei proprii, o lume care te indeamna sa iti onorezi trupul, mintea si spiritul cu lucruri pozitive si benefice.