Yoga for Stress Relief

Detalii Clasă

Conceptul de mindfulness este unul in aceasi masura actual cat si necesar in mijlocul unei vieti desfasurate in agitatia marilor orase, a evenimentelor din ce in ce mai tragice si a unui ritm deosebit de rapid.

Practica yoga: meditatia, respiratia si posturile ne ajuta sa ne conectam cu noi insine, sa ne mutam atentia din exterior catre interior, astfel incat sa ne fie clar ce este cu adevarat important pentru noi.

In cadrul acestei clase vom practica si incorpora unelte utile pentru a putea aborda stresul din viata de zi cu zi intr-o maniera mai relaxata, obiectiva si detasata.

Ne vom focusa pe calmarea anxietatilor, grijilor si mintii agitate, reconectandu-ne cu propria sursa de energie, disponibila pentru noi oricand.

Veronica Alexe
Instructor

Veronica Alexe

Yoga te ajută să privești în interiorul tău și să găsești răspunsuri atât pentru întrebările vieții de zi cu zi, cât și pentru întrebările profunde ale existenței

Georgiana Buta
Instructor

Georgiana Buta

Cu ajutorul cursurilor de yoga am invatat sa mă bucur de prezent, sa îmi ascult vocea interioara si nu in ultimul rand sa traiesc din plin orice moment intr-un mod cat se poate de creativ si plin de bucurie.