Echipa Noastră

Instructorii

FS Studio

Magda Bucur
Trainer

Magda Bucur

Mulți cred că pentru a face yoga trebuie să fii super flexibil sau foarte sportiv. Eu nu sunt nici una, nici alta. Dar iubesc yoga pentru că mă învață zi de zi ce înseamnă să fiu conectată în permanență cu mine. Și-mi place să-i ghidez și pe alții să descopere asta.

Roxana Rusu
Trainer

Roxana Rusu

Bucura-te de tot ce iti poate oferi viata, fiecare ocazie ascunde o oportunitate! Prin yoga, ai oportunitatea sa te cunosti mai bine, sa iti iubesti corpul, sa iti intelegi gandurile si sa iti hranesti sufletul!

Andreea Sburlan
Trainer

Andreea Sburlan

Yoga este o cale către tine, una dintre ele, poate cea mai completa. 

Hitesh Bhatt
Trainer

Hitesh Bhatt

Am învățat de la diverși profesori și tradiții de-a lungul drumului și prefer să-mi cultiv și să împărtășesc propria mea înțelegere, în continuă evoluție, niciodată perfectă, despre yoga și viață. Mă străduiesc să vorbesc și să predau din autenticitate, experiență personală și propria mea practică. 

Dana Botea
Trainer

Dana Botea

Am iesit dintr-o viata corporate dupa aproximativ 11 ani si de atunci sunt intr-o continua descoperire a drumului in yoga. Imi face placere sa practic, sa predau si sa invat.

Marina Peteoaca
Trainer

Marina Peteoaca

Prin cultivarea conexiunii minte-corp, yoga ne menține sănătoși, vibranți, prezenți și echilibrați în mijlocul suișurilor și coborâșurilor vieții.

Georgiana Buta
Instructor

Georgiana Buta

Cu ajutorul cursurilor de yoga am invatat sa mă bucur de prezent, sa îmi ascult vocea interioara si nu in ultimul rand sa traiesc din plin orice moment intr-un mod cat se poate de creativ si plin de bucurie.

Veronica Alexe
Instructor

Veronica Alexe

Yoga te ajută să privești în interiorul tău și să găsești răspunsuri atât pentru întrebările vieții de zi cu zi, cât și pentru întrebările profunde ale existenței

Mircea Nicoara
Instructor

Mircea Nicoara

Fiecare zi este o nouă șansă de a începe restul vieții tale. Alege să faci mereu ceva nou, iar viața nu va înceta să te uimească