Andreea Baltateanu

Andreea Baltateanu
Instructor

Andreea Baltateanu

Andreea te introduce intr-o o lume in care nu exista ganduri, ci exista doar sunetul respiratiei proprii, o lume care te indeamna sa iti onorezi trupul, mintea si spiritul cu lucruri pozitive si benefice.

Despre Andreea

Andreea Baltateanu este absolventa a facultatii de Jurnalism, interactionand inca din timpul universitatii cu lumea ziarului si televiziunea, unde  a prezentat stiri sportive si a avut in direct emisiune cu si pentru copii.

Dupa acest capitol minunat din viata ei, a inceput sa patrunda usor in aria sportului, incepand sa dedice timp zilnic acestei activitati. In cele din urma, a obtinut prima ei specializare in domeniu, prima diploma ca instructor de Aerobic. Dupa acest prim curs, si-a dorit sa cunoasca si mai multe despre acest domeniu si asa a intrat in posesia celei de a doua diplome , specializarea ce  i-a permis sa vina din nou in fata clasei, de aceasta data ca instructor de Yoga.

Totul a pornit de la un simplu tutorial de stretching de 30 minute, apoi practica s-a extins la cateva ore consistente pe zi de posturi, respiratie si meditatie. Astfel incat, in prezent Andreea detine o diploma de Yoga 100h.

Practicanta si presenter in cadrul Yoga Festival Romania 2017 si RiminiWellness 2018, Andreea te introduce intr-o o lume in care nu exista ganduri, ci exista doar sunetul respiratiei proprii, o lume care te indeamna sa iti onorezi trupul, mintea si spiritul cu lucruri pozitive si benefice. Stapanita de o pasiune fara margini, Andreea a interactionat cu practici precum Hatha, Ashtanga, Yin si Kundalini Yoga.