Giulia Dreossi

Giulia Dreossi
Trainer

Giulia Dreossi

In urma cu 10 ani m-am asezat pentru prima oara pe o saltea de yoga si am inteles ca sanatatea corpului vine din interior, ca putem la orice varsta sa invatatm sa ascultam ce ne transmite propriul corp.

Despre Giulia

De meserie medic de 14 ani, am reusit sa adun langa mine o echipa de oameni frumosi care stau in slujba sanatatii si care cred ca cel mai frumos lucru este sa ajuti.

Am descoperit ca asta nu e suficient pentru mine si ca imi doream sa descopar mai mult si in urma cu 10 ani, din curiozitate am descoperit terapiile complementare, practici si culturi de mii de ani, cu traininguri si cursuri din zona spirituala si psihologica.

Pe scurt am invatat sa respir, sa meditez, sa inspir oamenii sa ‘se aseze in ei’, sa priveasca mai mult in interior, sa descopere profunzimea a ceea ce suntem in esenta.

In urma cu 10 ani m-am asezat pentru prima oara pe o saltea de yoga si am inteles ca sanatatea corpului vine din interior, ca putem la orice varsta sa invatatm sa ascultam ce ne transmite propriul corp. Si de atunci am invatat sa ma descopar si sa ma caut pe mine, sa creez ceva nou in fiecare zi, sa citesc mai mult, sa scriu, sa umblu desculta pepamant, sa imbratisez un copac, sa fiurecunoscatoare si sa fiu cu adevarat libera. M-am pregatit pentru ceea ce urma sa ofer si am urmat cursul de profesor 200H TTC Hatha Yoga cu Erika Nagy si Mukesh Kothari si 100h TTC Yin&Restorative Yoga cu Nadine Sharkey si Rachel Berryman, carora le sunt pentru totdeauna recunoscatoare.

Am integrat miscarea corpului cu cea mentala si dezvoltarea emotionala, m-am certificat Trainer si Master NLP, Reiki, Tehnica Radianta, tehnica Bioconceptuala, sunt Consilier de Dezvoltare Personala, coach si facilitator meditatie ghidata si scriu ce ma inspira si ce cred ca pot da prin cuvinte mai departe pe tucutine.ro