Hitesh Bhatt

Hitesh Bhatt
Trainer

Hitesh Bhatt

Am învățat de la diverși profesori și tradiții de-a lungul drumului și prefer să-mi cultiv și să împărtășesc propria mea înțelegere, în continuă evoluție, niciodată perfectă, despre yoga și viață. Mă străduiesc să vorbesc și să predau din autenticitate, experiență personală și propria mea practică. 

Despre Hitesh

Vă mulțumesc pentru interesul de a citi despre mine.
M-am născut și am crescut într-un mediu spiritual, yoghin, în care meditația, cântatul și obiectivele spirituale au fost date prioritare celor materiale. Am învățat de la diverși profesori și tradiții de-a lungul drumului și prefer să-mi cultiv și să împărtășesc propria mea înțelegere, în continuă evoluție, niciodată perfectă, despre yoga și viață. Mă străduiesc să vorbesc și să predau din autenticitate, experiență personală și propria mea practică.

Predau în România în ultimii cinci ani. Am predat mai multe workshop-uri, retreat-uri  și TTC-uri în diverse orașe din România și India. Predau cursuri corporate, lecții private, cursuri de grup, cursuri zilnice de yoga dimineața și organizez în mod regulat cursuri de Pranayama, Cursuri de yoga pentru începători, ateliere și retreat-uri.