Ionela Spinu

Ionela Spinu
Instructor

Ionela Spinu

Ionela urmareste sa inspire cati mai multi oameni sa-si schimbe stilul de viata printr-o alimentatie echilibrata si prin miscare.

Despre Ionela

Ionela Spinu este Instructor certificat de Pilates in cadrul Scolii Fitness Scandinavia si proaspat absolvent al cursului de Tehnician Nutritionist. Este o persoana care a experimentat foarte multe locuri de munca si activitati pana a ajuns sa-si descopere pasiunea pentru miscare. A adaugat sportul in stilul ei de viata acum 5 ani, cand a inceput sa alerge si sa incerce cat mai multe clase de Fitness. A ramas impresionata de clasele de Pilates, pentru ca a fost modalitatea prin care a reusit sa fie mai atenta la corpul ei, la postura, la echilibrul dintre fizic si emotional. Clasele de Pilates ii ofera boost-ul de energie de care are nevoie zilnic, constientizare, rabdare si o stare de bine generala.

Ionela urmareste sa inspire cati mai multi oameni sa-si schimbe stilul de viata printr-o alimentatie echilibrata si prin miscare. Este de parere ca fiecare persoana rezoneaza cu un anumit tip de miscare, insa oamenii au nevoie de indrumare ca sa aleaga ce li se potriveste. Totodata isi doreste ca oamenii sa inteleaga cat de importanta este miscarea in viata lor si ce beneficii incredibile le poate oferi atat din punct de vedere fizic cat si emotional.