Iulia Avasiloei

Iulia Avasiloei
Trainer

Iulia Avasiloei

Iubeste-te indeajuns de mult incat sa traiesti o viata sanatoasa.

Despre Iulia

Sportul face parte din viata Iulie din totdeaua. A fost mereu copilul plin de energie, dornic sa practice orice tip de activitate sportiva; volei, atletism, innot, karate etc
Odata mutata in Bucuresti, in urma cu 10 ani, ea a intrat in lumea fitness ului si ulterior a devenit antrenor personal urmand cursul de PT din cadrul scolii Fitness Scandinavia.

Fiind o persoana iubitoare de viata, de oameni si de tot ceea ce inseamna natura, ea a vrut sa descopere si mai profund legatura dintre corp-minte-spirit si a decis sa urmeze cursul de yoga teacher pentru a descoperi si intari aceasta legatura in viata ei.

Indragostindu-se din ce in ce mai mult de ceea ce inseamna “yoga” a continuat sa participe la cursuri, workshop uri si seminarii pentru evolutia propriei persoane dar si pentru ai inspira si ajuta pe cei ce-si doresc sa introduca yoga in viata lor. ❤️

Iulia te asteapta cu 2 clase in care vrea sa te intalnesti cu 2 aspecte ale practicei yoga.
Clasa de marti dimineata vine cu un flow de asane care te vor conecta cu corpul tau si te vor energiza pentru restul saptamanii Iar clasa de joi seara o clasa de conectare, acceptare, compasiune cu tot ceea ce insemni TU si o relaxare profunda.