Madalina Serbanescu

Madalina Serbanescu
Trainer

Madalina Serbanescu

Madalina face parte din echipa Fitness Scandinavia, urmand in paralel programul de Master de Economie Comportamentala si activand ca instructor de pilates, din dorinta de a lucra cu cat mai multi oameni si de a-i indruma catre un stil de viata mai activ.

Despre Madalina

Madalina a practicat gimnastica ritmica de performanta timp de 11 ani, cel mai bun rezultat al ei fiind cel de campioana nationala. Din dorinta unei calificari in domeniu, a urmat cursurile Centrului National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor.

Urmand doua drumuri total diferite, Madalina a studiat in cadrul Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Administratie si Afaceri, specializarea Marketing, nerenuntand niciodata la pasiunea pentru sport, facand parte din ansamblul de balet al Teatrului Constantin Tanase si intrand in lumea fitness-ului, dupa ce a absolvit Cursul de Instructor de Pilates in cadrul Scolii Fitness Scandinavia, sub indrumarea Liorei Zytcer.

In prezent, Madalina face parte din echipa Fitness Scandinavia, urmand in paralel programul de Master de Economie Comportamentala si activand ca instructor de pilates, din dorinta de a lucra cu cat mai multi oameni si de a-i indruma catre un stil de viata mai activ.