Magda Bucur

Magda Bucur
Trainer

Magda Bucur

Mulți cred că pentru a face yoga trebuie să fii super flexibil sau foarte sportiv. Eu nu sunt nici una, nici alta. Dar iubesc yoga pentru că mă învață zi de zi ce înseamnă să fiu conectată în permanență cu mine. Și-mi place să-i ghidez și pe alții să descopere asta.

Despre Magda

Magda este absolventa a cursului de instructor de yoga 200TTH de la Fitness Scandinavia. A practicat și a fost interesată de yoga încă din 2017, dar lockdown-ul din 2020 i-a adus revelația că practica zilnică yoga are beneficii care merg mai departe de partea fizică. De atunci explorează diverse căi de dezvoltare personală, prin psihologie, yoga, meditație și terapii alternative. Multe dintre conceptele pe care le găsește în această călătorie către cunoașterea și acceptarea de sine se regăsesc și în clasele pe care le predă. Printre acestea se numără tehnici de respirație și de calmare a sistemului nervos, journaling, afirmații sau invitații la reflecție asupra unor teme care țin de filosofie, cunoaștere de sine etc. Astfel, clasele ei sunt mai degrabă o abordare holistică a vindecării personale a fiecăruia, prin mișcare, cultivarea prezenței și spiritualitate.

Când nu e pe salteaua de yoga, Magda e specialist în comunicare, o cititoare avidă și o călătoare pasionată. Iubește cinematografia europeană, avocado și este interesată de mâncarea sănătoasă, curată. Deși a crezut mereu că este o iubitoare de căței, acum are un motan care i-a furat iremediabil inima.