Richmond Bachia

Richmond Bachia
Instructor

Richmond Bachia

Viața este prea scurtă pentru a ne-o irosi în acțiuni regretabile. Un stil de viață armonios nu doar că te va face mai puternic și mai sănătos, dar îți va aduce de asemenea bucurie și o semnificație mai profundă a vieții

Despre Richmond

Experiență în antrenamente – 27 ani

Richmond Bachia își are rădăcinile în Kenya, dar a trăit cea mai mare parte a vieții sale in Norvegia.

Începând cu vârsta de 11 ani, a început să se antreneze și să participe la concursuri de atletism. Încă de mic copil a știut ce voia să facă cu viața sa. Știa că sportul va juca un rol important în viitorul său. De-a lungul anilor de adolescenta, a fost norocos  sa devina unul dintre atletii de top din Norvegia, in probele de saritura in lungime si 400 de metri.

În 1990, el a decis să urmeze o nouă tendință care tocmai intra pe piața scandinavă, fitness-ul. Puțin știa atunci că acest nou mod de viață ii va defini cariera foarte mulți ani.

Richmond este absolvent al Academiei suedeze de psihologie cognitivă, care i-a dat cunoștințe  unice în comportamentul oamenilor. De asemenea, a avut privilegiul extraordinar de a lucra în 4 din cele 7 continente ale globului, care, din întâmplare, l-au adus în România în 2006, când a început o nouă fază a vieții sale.

Richmond și-a întâlnit partenerul de viață în România și, împreună, au inițiat un parteneriat care va aprofunda noi zone neașteptate și interesante. În 2009, Richmond și partenerul său au înfiintat o scoala de formare  a instructorilor, care acum a devenit una dintre cele mai mari instituții de acest gen din România.

Richmond este unul dintre co-fondatorii FS Studio