Roxana Rusu

Roxana Rusu
Trainer

Roxana Rusu

Bucura-te de tot ce iti poate oferi viata, fiecare ocazie ascunde o oportunitate! Prin yoga, ai oportunitatea sa te cunosti mai bine, sa iti iubesti corpul, sa iti intelegi gandurile si sa iti hranesti sufletul!

Despre Roxana

Nimic nu este imposibil! Roxana crede cu tarie in potentialul uman si isi doreste sa inspire cat mai multe persoane in drumul lor spre evolutie.

Desi studiul psihologiei i-a oferit nenumarate informatii despre natura umana, abia cand a descoperit Yoga a reusit sa simta ca poate comunica autentic cu ea insasi dar si cu cei din jur.

Calatoria prin lumea Yoga a inceput cu participarea la cursul de 200h de Hatha Yoga la Fitness Scandinavia,  continuand cu alte cursuri de Ashtanga & Vinayasa, Yin Yoga.

Impactul asupra lumii interioare si exterioare a fost atat de semnificativ incat a inteles ca acesta este drumul pe care doreste sa il urmeze in cariera profesionala si a devenit instructor de yoga.

Clasele de yoga create de Roxana sunt adaptate la nevoile si abilitatile oricui, îți vor arata ca poti mai mult decat crezi, regasindu-ti puterea interioara și contribuind la cresterea increderii de sine. Imbunatatesc flexibilitatea si forta fizica si mentala, capacitatea de concentrare, restabilind conexiunea profunda dintre corp-ganduri si emotii.

Mai multe despre Roxana https://yogachill.ro/despre-mine/