Trainers Categories: Marina Peteoaca

Marina Peteoaca
Trainer

Marina Peteoaca

Prin cultivarea conexiunii minte-corp, yoga ne menține sănătoși, vibranți, prezenți și echilibrați în mijlocul suișurilor și coborâșurilor vieții.

Dana Botea
Trainer

Dana Botea

Am iesit dintr-o viata corporate dupa aproximativ 11 ani si de atunci sunt intr-o continua descoperire a drumului in yoga. Imi face placere sa practic, sa predau si sa invat.

Hitesh Bhatt
Trainer

Hitesh Bhatt

Am învățat de la diverși profesori și tradiții de-a lungul drumului și prefer să-mi cultiv și să împărtășesc propria mea înțelegere, în continuă evoluție, niciodată perfectă, despre yoga și viață. Mă străduiesc să vorbesc și să predau din autenticitate, experiență personală și propria mea practică. 

Andreea Sburlan
Trainer

Andreea Sburlan

Yoga este o cale către tine, una dintre ele, poate cea mai completa. 

Roxana Rusu
Trainer

Roxana Rusu

Bucura-te de tot ce iti poate oferi viata, fiecare ocazie ascunde o oportunitate! Prin yoga, ai oportunitatea sa te cunosti mai bine, sa iti iubesti corpul, sa iti intelegi gandurile si sa iti hranesti sufletul!

Magda Bucur
Trainer

Magda Bucur

Mulți cred că pentru a face yoga trebuie să fii super flexibil sau foarte sportiv. Eu nu sunt nici una, nici alta. Dar iubesc yoga pentru că mă învață zi de zi ce înseamnă să fiu conectată în permanență cu mine. Și-mi place să-i ghidez și pe alții să descopere asta.